Pályázati felhívás

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének
Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottsága

PÁLYÁZATOT HIRDET

A NYÍREGYHÁZI KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEK
2017. ÉVI NEMZETKÖZI KAPCSOLATAINAK és EU-s PROGRAMJAINAK TÁMOGATÁSÁRA

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottsága pályázatot hirdet a város köznevelési intézmények nemzetközi cserekapcsolatainak, és EU-s programjainak támogatására.

Pályázók köre: A pályázaton kizárólag Nyíregyháza közigazgatási területén belül működő köznevelési intézmények vehetnek részt, amelyek Nyíregyháza Város Önkormányzatának nemzetközi, kiemelten a testvér- és partnervárosi kapcsolatrendszerét erősítik.

Pályázat célja: A nyíregyházi köznevelési intézmények nemzetközi kapcsolatainak támogatása, ezen belül is kiemelten azokat a diákcseréket, és külföldi testvérintézményi együttműködéseket, amelyek hozzájárulnak a tanulók nyelvi ismereteinek a fejlesztéséhez, más országok kultúrájának a jobb megismeréséhez.

Támogatási keret: 1.800.000 Ft
Maximálisan pályázható összeg: 100.000 Ft/ program.
A pályázat feltételei:

A pályázat keretében kizárólag a 2017. január 1. és december 31. között megvalósuló programok kerülnek elbírálásra.
A bizottság működési költséget, és kizárólagosan köznevelési projektet nem támogat.

Nem részesíthető támogatásban az az intézmény:
amely az előző évben kapott pénzügyi támogatással nem számolt el,
az előző évben kapott támogatást a jóváhagyott céltól eltérően használta fel.

A támogatásban részesülő a kapott támogatási összeget csak az előzetesen megkötött szerződésben meghatározott célra használhatja fel, és annak felhasználásáról hitelesített számlamásolatokkal, bizonylatokkal és szakmai beszámolóval köteles elszámolni a program teljesítését követő 30 napon belül, de legkésőbb 2018. január 31-ig.

[REKLAM]

Minden egyes programra külön pályázatot kell beadni 1 eredeti és 1 másolati példányban, a http://varoshaza.nyiregyhaza.hu honlapon letölthető "Pályázati adatlap" című formanyomtatványon, a hozzá kapcsolódó mellékletekkel postai úton a Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatala, Kulturális Osztály részére címezve (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.). A borítékon fel kell tüntetni a „Nemzetközi Kapcsolatok Pályázat” megnevezést. A pályázattal kapcsolatos bővebb felvilágosítás Véghné Sinkovicz Ágnes külügyi referenstől kérhető (E-mail: sinkovicz.agnes@nyiregyhaza.hu, Tel: 42/524 – 527).

A pályázat beadásának határideje: 2017. április 28.
A beérkező pályázatokat a Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottság a soron következő ülésén bírálja el.

A pályázati felhívás valamint az adatlap a következő helyeken szerezhető be:

letölthető az alábbi honlapról: http://varoshaza.nyiregyhaza.hu/varoshaza/palyazatok
személyesen átvehető, hivatali munkaidőben: Polgármesteri Hivatal, Kulturális Osztály (Nyíregyháza, Kossuth tér 1. 137/A.)

A Bizottság a formailag hibás, hiányosan beérkezett pályázattal érdemben nem foglalkozik, fenntartja a jogot, hogy a pályázatot indoklás nélkül elutasítja.

Tormássi Géza
a Városstratégiai és Környezetvédelmi
Bizottság elnöke