Pályán az ülőröplabdások
A Nyíregyházi Sportcentrum több csapata is játszik a hétvégén.

Kosárlabda

A kosárlabda szakág U20-as korosztálya Zalaegerszegre, a serdülők Pécsre utaznak a soros mérkőzéseikre.

Röplabda

A röplabdás lányok gyermek és szuper mini csapatára a Sport XXI. keretén belül Szegeden vár egy kétnapos röplabdatorna.

Futás

Szintén a Sport XXI. keretén belül kerül megrendezésre a Sportcentrum szervezése által, három megye részvételével a Mezei Futóverseny a 10–12 éves gyerekek számára. Ideje: március 19., szombat 11.00 óra. Helyszín az Erdei Tornapálya.

Ülőröplabda


Szombaton az ülőröplabdásoknak is beindul a bajnokság Budapesten. A nap nyitómérkőzésén rögtön az idei Magyar Kupa győztes Vác gárdájával kezd a Nyíregyházi Sportcentrum csapata. Egy mérkőzésnyi pihenőt követően Szombathellyel, majd a nagy rivális szerb Kikinda együttesével csapnak össze a nyíregyháziak.

Nyuszi futás

A Nyíregyházi Sportcentrum már javában készül a hamarosan megrendezésre kerülő Nyuszi futásra. A futást a már megszokott helyszínen, a Városi Stadionban, a már megszokott időben, húsvét vasárnapját megelőző szombaton, azaz március 26-án tartják. A rendezvény 10 órakor veszi kezdetét. Addig is a szervezők várják a saját készítésű hímes tojásokat a Tojásfaállításhoz, amit a Sportcentrum irodájába kérnénk behozni. A legszebb hímes tojásokat díjazzák. Még van idő ötletelésre a jelmezversenyre is, hiszen a mostani programban ez is szerepel. A legötletesebb jelmezek szintén jutalmat érdemelnek.

Bíróné Nádasi Marianna