Pályán a jégkorongosok - a Sportcentrum és Szabolcsi Sólymok is több mérkőzést játszott

Veretlenül zárta a hétvégi sátoraljaújhelyi tornát a Nyíregyházi Sportcentrum U10-es csapata. A nyíregyházi jégkorongosok előbb a Kazincbarcikát, majd a DVTK-1 és a DVTK-2 csapatait is legyőzték, majd a házigazda ellen is diadalmaskodtak. A Sportcentrum U10-es együttese április 6-án fejezi be a szezonját Debrecenben.

A csapat tagjai: Molnár Bence, Dankó Barnabás, Borbás Bence,  Baka Zsombor, Andrási Csaba, Teschmayer Ákos, Zsoldos Bende, 
Bereczky Ádám, Bereczky Lili,  Péter Levente, Ecsedi László, Balázs Bence, Mráz Milán
Edző: Modla Viktória



A Szabolcsi Jégsólymok korosztályban legkisebb csapata, az U8-asok Debrecenben léptek jégre. A négy mérkőzésből kettőt nyertek, egy lett döntetlen és egy vereséget szenvedtek. 

A csapat névsora: Zsukk Ábel, Zsukk Dávid, Borók Bence,  Veres Norbert, Kutasi Botond,  Fügedi László, Teschmayer Ákos , Racskó Levente, 
Vasvári Milán, Kovács Hunor
Edző: Vincze Dániel

Az U8-ra még két meccs vár a szezonban Miskolcon és Debrecenben. 



Tovább menetelnek  a Szabolcsi Sólymok.  Az U12-esek Kazincbarcikán játszottak, A három mérkőzésből mind a hármat sikerült megnyerniük.

A csapat névsora: Borbás Bence, Dankó Barnabás, Dankó Gábor, Tündik Zalán, Jécsák Máté, Pető Levente, Bartal Olivér, Szalai Balázs, Várkondi Levente, Vinnai Levente.

Edző: Dósa Sándor

Az U12-esek szezonbeli utolsó mérkőzésüket hazai pályán, a Nyíregyházi Városi Jégpályán játsszák március 10-én.