Országos Serdülő Bajnokság - Zárt kapuk mögött a röplabdások

A hétvégén a budapesti Egressy Gábor Szakközépiskola adott otthont az OSB U17 röplabda első fordulójának, ahol a BVSC Zugló Kék, a Miskolci VSC, a RÖAK Kaposvár és a Nyíregyházi Sportcentrum U 17 röplabda együttese lépett pályára. A mérkőzéseket a járvány miatt zárt kapuk mögött játszották a csapatok.
A nyíregyházi lányok jól kezdték a napot. A RÖAK Kaposvár ’A’ együttesével léptek először pályára, akik ellen magabiztos játékkal nyerték a találkozót 1-3-ra. A folytatásban a BVSC Zugló Kék együttesével mérkőztek meg. Nagy Attila tanítványai bár apait –anyait beleadtak, de a „ Kékek” jobban bizonyultak, így zuglói győzelem született. A harmadik, délutáni meccsen a miskolciak következtek. A nyíregyházi lányok szép játékkal, céltudatosan nyerték meg a nap utolsó meccsét.
 
- Szuper teljesítményt nyújtottak a lányok. A nap második meccsét a BVSC Zugló ellen is nyert helyzetből vesztettük el, ami a fáradtság rovására írható. A körülményekhez képest mindent megtettek a lányok, hogy a tudásuk legjavát adják,mind mentálisan, mind fizikálisan. Nagyon büszke vagyok rájuk! –nyilatkozta Nagy Attila, a nyíregyháziak edzője.
 
Eredmények:
RÖAK Kaposvár ’A’ - Nyíregyházi Sportcentrum 1-3
BVSC Zugló Kék – Nyíregyházi Sportcentrum 3-2
Nyíregyházi Sportcentrum – Miskolci VSC 3-0