Online Mozdulj Nyíregyháza! – Egyre népszerűbb a latin cardio fitness és a gyermektánc
Online Mozdulj Nyíregyháza! – Egyre népszerűbb a latin cardio fitness és a gyermektánc

Mozdulj Nyíregyháza! elnevezéssel Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata kezdeményezésére 2013. november 4-e óta tartó programsorozat keretében ingyenes sportolási lehetőségek várják a város lakóit. A programkínálat széles, kortól és nemtől függetlenül mindenki számára biztosítja a mozgás lehetőségét.

Heti 13 foglalkozás várja a sportolni vágyókat, várki csatlakozhat, mivel az oktatók online tartják az órákat. A programok között nagy kedvencnek számít a latin cardio fitness és a gyermektánc is. Zene, tánc, mozgás és sok-sok vidám perc a T-Dance oktatóival, ez várja a latin cardio fitness és gyermektánc résztvevőit. Az egészségmegőrzésen kívül, kikapcsolódási lehetőségnek is nagyszerű választás.

A járványhelyzet miatt a tavaszi idény után most is online órákat tartanak a Mozdulj Nyíregyháza oktatói. Ez az oktatók számára is komoly kihívást jelent, de rengeteg visszajelzést kapnak üzenetben, az ország távolabbi pontjairól is. 

A Mozdulj Nyíregyháza színes kínálata minden napra tartogat egy élő bejelentkezést a közösségi platformon, de annak sem kell aggódnia, aki az adott időben nem tudta végrehajtani a gyakorlatokat, hiszen 24 órán keresztül még elérhető a tartalom, így később is lehet tornázni. 

A latin cardio fitnessről és a gyermektáncról Kalaposné Judittal beszélgettünk a Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorában.