Ön a fokhagymás tejfölös kapros sajtos lángosra vagy gyulai kolbászra szavaz?
Figyelem! Ha még nem ebédelt, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.
Fotósunk, Kohut Árpád a Tirpák Fesztivál helyszínéről jelentkezik étvágygerjesztő galériájával, melyet kizárólag abban az esetben ajánlunk figyelmébe, ha Ön is a gasztrofesztivál helyszínén tartózkodik és sikeresen megebédelt.
További képekért kattintson a fotóra!
Fotók: Kohut Árpád
Vasárnapi étlap:
Birkapörkölt; Házi készítésű sütemény (kőttes kalácsok, rétes, darabos sütemények töltelékkel: meggyes, almás, mákos, diós, túrós, káposztás stb.); Cirkás paszulyleves; Hamis gulyásleves (disznóhúsból); Káposztás, fokhagymás tejfölös kapros sajtos lángos; Gombapaprikás, grillezett gomba; Jókai bableves; Mézes magvas csirkecomb grillen, házi ketchup (bográcsban); Baconös kelkáposztában sült sajtos rizottó; Kölesleves sonkás galuskával; Csülkös bableves tirpák módra; Hagymás vér, Grillhúsok, saláták, lapcsánka; Krumplival, szilvalekvárral töltött lángos; Házias töltött káposzta; Vasalt sertéstarja grillezett zöldségekkel; Babgulyás; Chilis bableves; Lángos (töltött káposztás lángos, lángos csirketorony); Csokis-almás óriáspalacsinta.
Farkas Fanni



