Olvasói levél érkezett: Köszönet azoknak, akik ilyen nehéz helyzetben is értünk dolgoznak!
Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai nap mint nap értünk dolgoznak. Köszönet nekik! (Fotó: Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.)

Sok olyan bejegyzéssel találkozhatunk a közösségi oldalakon, weboldalakon, melyekben köszönetüket fejezik ki azok, akik élhetnek az otthoni munkavégzés lehetőségével, azoknak, akik nap mint nap elindulnak otthonról. Most szerkesztőségünkbe érkezett olvasói üzenet. Az egészségügyi dolgozóknak, bolti eladóknak, kamionosoknak, tűzoltóknak, mentőápolóknak, gyógyszertárosoknak és a hulladékszállítóknak mond köszönetet olvasónk levelében. 

Tisztelt Szerkesztőség!

Nagyon jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy a közösségi portálon is egyre többen hajtanak fejet és mondanak köszönetet az értünk dolgozókért! Mert míg mi sokan a négy fal között, bezárva próbáljuk meg átvészelni ezt a nehéz időszakot, ott vannak szomszédaink, barátaink, ismerőseink, akik nap mint nap elindulnak otthonról, mert nem tehetnek mást. Értünk dolgoznak az orvosok, a nővérek, a bolti eladók, a kamionosok, a tűzoltók, a mentőápolók, a gyógyszertárosok, de ne feledkezzünk meg a hulladékszállítókról sem. Ők bár kevesebb figyelmet kapnak, de ott vannak az utcán, mert nem tehetnek mást. Mert míg mi otthon, a meleg szobában vagyunk és az időt azzal próbáljuk elütni, hogy eszünk, ők "takarítanak utánunk". A taps jár nekik is! Vigyázzunk egymásra, hiszen őket is várják haza!

Egy olvasó