Olvasói fotó – Nyíregyházán is készülődik a vihar, országszerte riasztás van érvényben
Olvasói fotó érkezett szerkesztőségünkbe a Nyíregyháza felett gyülekező viharfelhőkről

Több északkeleti járásra másodfokú riasztásokat adott ki zivatarveszély miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön, kora délután. Az érintett járásokban a következő órákban kialakulhatnak olyan zivatarok, amelyeket károkozó szél, illetve nagyméretű jég kísérhet.

A koradélutáni órákban Nyíregyházát is elérte a felhősödés, extrém időjárási körülményekre készülnek a térségben. Egy olvasónktól fotó is érkezett, a különleges látványt adó felhőkről a közösségi médiafelületeken is rengeteg felvétel jelent meg.

Olvasói fotó / Nyíregyháza

A meteorológiai szolgálat MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a nap folyamán Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lehetnek másodfokú riasztások.

Emellett továbbra is figyelmeztetnek a hőség miatt. A fővárosban, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében másodfokú, a többi megyében elsőfokú a hőség miatt kiadott figyelmeztetés.