Olimpiai bajnok vezette az Aqua SE meccsét - Legyőzték a Fradit a lányok

Most a lányok voltak a főszereplők! Egerben folytatódott az U13 leány tehetséggondozó vízilabda bajnokság. Az AQUA SE Nyíregyháza lányai ezúttal a Ferencváros és az UVSE csapatai ellen szálltak vízbe, ráadásként a Dunaújváros elleni elmaradt mérkőzést is pótolni kellett. A Fradi elleni összecsapás külön pikantériája, hogy a játékvezető az olimpiai-. világ- és európa bajnok Faragó Tamás volt, aki a győztes mérkőzés után hosszan méltatta a nyíregyházi lányokat. Az UVSE és a DFVE egyelőre még előrébb tart, de ellenük is sikerült negyedeket nyerni, így összességében továbbra is az AQUA a bajnokság meglepetéscsapata. 
A torna szünetében Bíró Attila - női szövetségi kapitány - osztott meglepetés jutalmakat a bajnokság legügyesebb játékosainak, az AQUA SE Nyíregyháza csapatából Urbin Zsófi kapott elismerést.
Az egri összejövetel végén Zantleitner Krisztina 2006-07-es korosztályos megbízott edző, 3 nyíregyházi lányt hívott meg a vasárnapi válogatott összetartásra, Hegedűs Lili, Potor Petra és Révész Orsolya személyében.