Ökosuli pályázat - Eredményhirdetés

Közös pályázatot hirdetett a Nyíregyházi Egyetem, az NYMFÁI Petőfi Sándor Tagintézménye és a NYÍRVV Nonprofit Kft. Energiatakarékosság címmel nyíregyházi óvodásoknak, továbbá általános iskolás- és középiskolás diákoknak. A tegnapi nap folyamán átadták a díjakat a nyertes pályázóknak.

A pályázat célja, hogy a gyermekeket ösztönözzék környezetük védelmére, valamint a környezettudatos magatartás fejlesztésére és kialakítására.

Négy kategóriában várták a pályamunkákat (óvoda- rajz, alsó tagozat- rajz, felső tagozat – prezentáció, középiskola – kisfilm készítése a megadott témában).

A hétfői napon személyesen adták át a nyertes gyermekeknek és felkészítő pedagógusaiknak az elismerő emléklapokat, okleveleket és díjakat. Kategóriánként a helyezettek NYÍRVV Szolgáltatási utalványban részesültek (I. helyezett: 30.000 Ft, II. helyezett: 20.000 Ft, III. helyezett: 10.000 Ft értékben).

A NYÍRVV sokat tesz az épített és a természetes környezetünk megóvásáért és szebbé tételéért, minden kezdeményezést támogatnak, amelyek ezeket a célokat szolgálják.