Óbuda Kupa Budapesten - jól szerepeltek a Flexi Team versenyzői a viadalon

Hétvégén került megrendezésre az Aerobik Óbuda Kupa Budapesten nyolc egyesület versenyzőivel. A meghívásos versenyen a Flexi-Team Aerobik Klub versenyzői magabiztosan szerepeltek. A rendezvény a magyar kupafordulóktól függetlenül biztosított megmérettetési lehetőséget az egyesület versenyzőinek. A nagy létszámú versenyen a gyerekek az érem mellett arany, ezüst vagy bronz minősítést  kaptak a bíróktól, annak megfelelően, hogy milyen szinten mutatták be gyakorlataikat és mennyire határozottak a sportág alapjainak, lazasági vagy éppen erőelemeinek tudásában. A klub versenyzői magabiztosan győzték meg a bírókat arról, hogy a közeljövőben ott a helyük az utánpótlás mezőny élvonalában. A Flexi-Team csapata Magyar D. Judit vezetésével 10 arany, 3 ezüst és 2 bronzminősítéssel zárta a szombati napot.

-  Nagyon büszke vagyok a csapatom minden egyes tagjára. A gyerekek igazán kitettek magukért és büszkén képviselték Nyíregyháza városát – kezdte Magyar D. Judit edző az értékelést. - Egy minősítő versenyen sokkal oldottabb a hangulat, mint a kupasorozat bármely fordulóján. A felszabadultan bemutatott gyakorlatok és a 10 aranyérem jól mutatja, hogyha kellő rutint szerzünk a versenyzésben, szép eredményeket tudunk hozni  – folytatta Magyar D. Anna tréner, aki az UEG nemzetközi edző diplomájával is rendelkezik.

A minősítő versenyek arra hivatottak, hogy lássuk, hol tartanak a versenyzők, meddig lehet velük eljutni a Magyar Tornaszövetség által szervezett aerobik kupafordulókon vagy a tornához egyre jobban közelítő „sportaerobik" kategóriában. Bizakodó vagyok, mivel egy nagyon elkötelezett és lelkes egyesületről beszélünk. A csapatok két intenzív nyári edzőtáborral készül a magyar kupa harmadik fordulójára, ami októberben kerül sor Nyíregyházán a Flexi-Team Aerobik Klub megrendezésében immár harmadik alkalommal.

Eredmények:

CHALLENGE UP3 CSAPAT – ARANY

Gadányi Emma, Nagy Réka, Bartha Brigitta, Arany Viktória Zselyke

CHALLENGE UP3 CSAPAT – BRONZ

Sas Lili, Bodnár Eszter, Hajmási Hanga, Kolossváry Alma Virág, Simon Nóra

CHALLENGE UP2 CSAPAT – ARANY

Hotváth Míra Kinga, Kazsuk Hanna, Vizlovszky Emese, Tatár Csenge, Laczi Vanda

CHALLENGE UP1 CSAPAT – ARANY

Gruber Léda Aisa, Luterán Tünde, Szabó Bettina, Győrfi Brenda

CHALLENGE UP3 EGYÉNI

Dankó Eszter - ARANY

Gadányi Emma - ARANY

Nagy Réka – ARANY

CHALLENGE UP2 EGYÉNI

Horváth Mira – EZÜST

Kazsuk Hanna – BRONZ

CHALLENGE UP1 EGYÉNI – ARANY

Győrfi Brenda

BASIC UP4 CSAPAT - EZÜST

Bosánszky Eszter, Támba Csenge, Kozák Panna, Erdei Luca

BASIC UP4 TRIÓ - EZÜST

Bosánszky Eszter, Támba Csenge, Erdei Luca

BASIC UP4 EGYÉNI - ARANY

Támba Csenge

BASIC UP2 TRIÓ - ARANY

Kőnig Antónia, Neufeld Nóra, Gulyás Fanni

BASIC UP2 EGYÉNI - ARANY

Kőnig Antónia