Nyolcadik győzelmére hajt a Szpari
A Putnokot fogadja a Nyíregyháza Spartacus a bajnokság következő fordulójában.

A Magyar Kupában a rendes játékidő nem hozott gólt, a hosszabbításban viszont már eredményes volt a csapat, és kiharcolta a továbbjutást a Szpari. A hét elején a szakmai stáb alaposan kielemezte azt a találkozót, Mátyus János pedig hasonló meccsre számít most is.

Nagyon várom a mérkőzést, mert még mindig sokat gondolok a kupameccsre. Próbálom beleélni magam az ellenfél helyzetébe, és ez alapján hasonló taktikát várok tőlük, mint amit akkor játszottak. Nagyon kíváncsi vagyok azért is, mert az egy korábbi meccs volt, az elmúlt két-három hétben érzem azt, hogy valóban összeálltunk, bízom abban, hogy jó hangulatban, nagyszerű közönség előtt megint három ponttal gazdagodunk – mondta a vezetőedző.

A Putnok jelenleg a 11. helyen áll a bajnokságban. Eddig csak a Diósgyőr ellen győztek, háromszor végeztek döntetlenre, kétszer pedig kikaptak. 11 gólt lőttek, és ugyanennyit kaptak. Több rutinos, magasabb osztályt is megjárt labdarúgóval rendelkeznek, a védelmük pedig az elmúlt meccseken jól működött. A Szpari–Putnok meccs szombaton 16 órakor kezdődik, a pénztárak a kezdés előtt két órával nyitnak. A forduló rangadóját Kazincbarcikán vívják, a hazaiak a még szintén száz százalékos Cigándot fogadják.

Dankó László