Nyírség siker a strandfoci tornán

Nagy sikere volt idén is a Strandfoci Tornának Sóstón. Az ország több pontjáról érkeztek a csapatok, és négy napon keresztül küzdöttek egymással. A nőknél és a férfikanál is Nyírség siker született. 

Csütörtöktől egészen vasárnap délutánig zajlottak a küzdelmek a XI. Sóstó-Gyógyfürdők – Nyíregyházi Sportcentrum  Női – Férfi  Nemzetközi Pénzdíjas Strandfoci Fesztiválon a Fatum Property Kupáért. Idén 4 női és 32 férfi csapat érkezett Nyíregyházára az ország minden tájáról és határon túlról is.⚽️ A fesztivált csütörtökön délelőtt a négy női csapat mérkőzései indították, megalapozva ezzel a remek hangulatot. A lányok közül a Nyírség FC gárdája bizonyult a legjobbnak. ⚽️A férfiak mérkőzései délután a csoportmérkőzésekkel kezdődtek, akik kemény csatákat vívtak a továbbjutásért. A kilátogatók izgalmas, szoros meccseket láthattak. Az ideális körülmények között megrendezésre került fesztiválon vasárnap délutánra megszületett a végeredmény. Az első helyért a Nyírség FC és a Makkai Trans lépett pályára. A nők után a férfiaknak is sikerült a vándorserleget megnyernie a Nyírségnek.  A strandfoci egyre népszerűbb mindenhol a világon. A játék látványos, de komoly fizikai terhelést jelent a pályára lépőknek. 

A szervezők nemcsak az együtteseket, hanem a legjobb kapust, a legtechnikásabb játékost,  a mezőnyjátékost, valamint a gólkirályt is díjazták.

Női csapatok eredményei: 
I.helyezett Nyírség FC II. 
II. helyezett Synergy
III. helyezett Nyírség FC I.
IV. helyezett Konyha Möbel Lady 

Különdíjasok: 
Legjobb kapus: Hrinkó Délia ( Nyírség FC I.)
Gólkirály: Szalanics Dóra (Nyírség FC II.)
A torna legjobb játékosa: Bölömi Ibolya (Synergy)

Férfi csapatok eredményei:
I.helyezett Nyírség FC 
II. helyezett Makkai Trans
III. helyezett Romeo Vác
IV. helyezett Het-Band

Különdíjasok:
Legjobb kapus: Hannus Balázs (Romeo Vác)
Gólkirály: Balázsi Péter (Het-Band)
Legjobb játékos: Jávor Norbert ( Makkai Trans)
Legtechnikásabb játékos: Majoros Ádám (Nyírség Trans)