Nyíregyházi programajánló hétvégére
Több érdekes, értékes programmal várja Nyíregyháza a vendégeit és az itt élőket péntektől vasárnapig. Pénteken Anconai szerelmesek 2. a szabadtérin.

Szombaton Igrice nap Sóstóhegyen, Értékes esték a Nyíregyházi Állatparkban, a napot Bodrogi & Voith zárja a Sóstói Múzeumfaluban.

Strandfoci fesztivál
Csütörtökön indult a STRANDFOCI FESZTIVÁL a FATUM PROPERTY kupáért. A torna helyszíne az Aquarius Élmény- és Parkfürdő (Nyíregyháza, Sóstógyógyfürdő). A vasárnapig tartó strandfoci fesztivál díjazása 100 ezer forint, vándorserleg, oklevél...


2016.07.15. péntek

Anconai szerelmesek 2.
A legismertebb dallamok újra felcsendülnek a Szabadtéri Színpadon, hiszen a múlt hét végi nagy siker után ma este is őrületes hangulatot ígér a szerelemmel és slágerekkel teli történet folytatása. Találkozzunk ma 20:30-kor ezúttal a Balaton partján! Július 15-én tehát az Anconai szerelmesek 2. című zenés vígjátékot mutatja be a Móricz Zsigmond Színház társulata a Szabadtéri Színpadon. Az előadás 20.30-kor kezdődik. Esőnap: július 16.

Ingyenes városnézés Nyíregyházán
Minden pénteken és szerdán 14.00 órától, ingyenes városnézésre várja a turistákat és a városlakókat a Nyíregyháza belvárosába a Nyírség Turizmusáért Egyesület. Létszám minimum 6, maximum 20 fő. Gyülekező és indulás a Városháza főbejáratától, a túra időtartama 1 óra. Részvételi szándékot a következő elérhetőségen kell jelezni. Nyírség Turizmusáért Egyesület, 4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 1.
06/30/629-74-24, vagy koos.gabriella@nyiregyhaza.info.hu

2016.07.16. szombat

Vitéz László és Dr. Faust
A Burattinó Bábszínház előadásai: július 16-án 16.00: Vitéz László és Dr. Faust. 17-én 10.00: Ki altatta el a tejet? Helyszín: Korzó Bevásárlóközpont 2. emelet.

Igrice nap Sóstóhegyen
Egész napos program sorozat várja az érdeklődőket július 16-án a 10. Sóstó-Sóstóhegyi Igrice Napon, a sóstóhegyi iskola udvarán. A sokszínű programban a gyerekektől a felnőtteken át a szépkorúakig mindenki talál magának látnivalót, elfoglaltságot.

Értékes esték
A nyíregyházi nemzeti értékeket bemutató sorozatban a Sóstó Zoo-t egy séta keretében ismerhetik meg az érdeklődők július 16-án, szombaton 16 órától. A vendégeket köszönti Gajdos László igazgató úr. Belépődíj 600 forint.

Sóstói piac
A Sóstói Piac augusztus 27-éig minden szombaton és szerdán délután 5 és este fél 10 között várja Sóstógyógyfürdő központi parkjában a vásárlókat. A Sóstói Piacon a helyi termelők jó minőségű, friss és finom termékeiket mutatják be. A vásárlók vehetnek gyümölcsöt, kézműves sajtokat, lekvárt, szörpöt, mézet, házi füstölt árut, termelői borokat és pálinkát is. De a gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is megtalálhatók a pultokon.

Zenés Találkozások – Bodrogi & Voith
Kicsit szomorkás a hangulatom, A Villa Negra nem apácazárda, a Jamaicai trombitás, Te az enyém, én a tied és sorolhatnánk még azokat az örökzöld melódiákat, amelyeket Bodrogi Gyulával és Voith Ágival együtt énekelhet a közönség július 16-án 21 órától a Múzeumfaluban a Mandala Dalszínház szervezésében.

2012. 07. 19. kedd

Muzsikáló Múzeum
Állandó és időszaki kiállításaikhoz biztosít kedd délután rendhagyó tárlatvezetést, illetve röpke félórányi élő zenét a klasszikus könnyűzene, a jazz és az örökzöldek köréből a nyíregyházi Jósa András Múzeum.
Kedden, július 19-én 17 órától Kosik Anita szerepel a múzeum udvari színpadán.
Esős időben az aula fogadja a művészeket és a vendégeket.

*

MÁR NEM LÁTOGATHATÓ technikai okok miatt a július 23-áig meghirdetett „Kisautók a múltból” játékautó-kiállítás a Vasutas Művelődési Házban.


UTAZÁSI VIDEÓK VERSENYE A Krúdy Gyula Art Mozi „Távoli tájak, varázslatos mozgóképek” címmel nyári utazási videók versenyét hirdeti meg, amelyre a szervezők október 1-jéig várják a nyaralások legszebb, legérdekesebb pillanatait megörökítő kisfilmeket. További információ: drabancz.robert@nye.hu.