Nyíregyházi csajszi színesíti Balázsék rádióműsorát

Negyedmillióan szavaztak, ki lenne érdemes arra, hogy beüljön az ország legnépszerűbb reggeli rádiós műsorának gazdátlanul maradt székébe. A nyíregyházi születésű Ráskó Eszterre esett a választás. Miután a fiúk felkonferálták az új műsorvezetőt, a humorista úgy fogalmazott: „Túl sok időt töltöttem a folyosón Pákóval és Alekosszal.”

Balázsék szerint, ezzel új élet kezdődik, hiszen 250 ezer szavazat alapján választották ki az új műsorvezető társukat. Az elmúlt időszakban sok ember kipróbálhatta magát Balászéknál, köztük Kovácsovics Fruzsina, Puskás Peti, Gévai Juli, Ábel Anita, Wossala Rozina, Musimbe Dávid Dénes és Faragó Janka is. De Alekosz is csatlakozott a műsorhoz rövid időre, miután decemberben önként jelentkezett be Vadon Jani helyéért.

Tavaly decemberben derült ki, hogy Vadon Jani 15 év után távozik az ország legnépszerűbb reggeli rádiós műsorából. Akkor döntését úgy indokolta, hogy új kihívásokra van szüksége, és szeretné megvalósítani régóta dédelgetett álmait. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri a műsor másik két házigazdája ezt elfogadták, és sok sikert kívántak barátjuknak.