Nyíregyházi a világ legmagasabb testépítője

A Nyíregyházán élő Kerék Attila 10 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban foglalkozni a testépítéssel, mert szeretett volna izmosabb lenni és elérni, hogy – ahogy ő mondja – ne csak egy magas fiút lássanak benne az emberek. Most heti 4-szer, 5-ször edz, a sport így végigkíséri mindennapjait.

„A SPORT A SZENVEDÉLYEM”

– Egész életemben jelen volt a sport. Gyerekkoromtól kezdve ez volt a szenvedélyem, és ez így van a mai napig is. Régen modellkedéssel is foglalkoztam, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem az én világom, ezért abba is hagytam. Most, a mindennapi életemet a munka és az edzés tölti ki. Korábban egyébként még versenyeztem is, a jövőre nézve nem tartom kizártnak, hogy esetleg újra színpadra fogok még állni – mesélte.

Krisztina magassága eltörpül Attiláé mellett

„NEM TUDOK ELBÚJNI A TÖMEGBEN”

Attila azt mondja, bár mindig szerette volna elérni, hogy ne a magassága miatt figyeljenek fel rá az emberek, szerencsére a 197 centimétere soha semmilyen hátránnyal nem járt számára. Talán csak annyival, hogy „ha el akart bújni a tömegben, az nem sikerült.”
– Külsőmet illetően kapok hideget, meleget. Van, akinek ez már túlzás és soknak ítéli meg. Van olyan, akinek pedig kifejezetten tetszik. Azt gondolom, hogy ez a teljesen normális, hisz mindannyian különbözőek vagyunk. Mi is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene? Káosz.

(Szerző: Bruszel Dóra)