Nyíregyházán verekedett – A nyomozók számítanak az állampolgárok segítségére

Nyíregyházán verekedett – A nyomozók számítanak az állampolgárok segítségére

Keresi a rendőrség a felvételeken látható személyt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/1804/2020. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi bántalmazott egy nyírteleki férfit 2020. május 29-én 20 óra 39 perckor Nyíregyházán, a László utcai gyorsétterem bejárata előtt. A feltételezett elkövető a rendőrség rendelkezésére álló kamera felvételek alapján narancssárga színű pulóvert viselt és kerékpárral közlekedett, egy szintén kerékpárral közlekedő hölgy társaságában. 

 A feltételezett elkövetőről képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu