Ha kerékpáros túra, akkor Bringa Piknik az idén is!

2018. májusában startolt el az első Bringa Piknik! Nyíregyházáról, Debrecenből, Budapestről és külföldről is érkeztek, volt aki kétkeréken tette meg a távot és voltak, akik görkorcsolyával.

 

Bár a koronavírus sok mindent átírt, a szervezők nem hagyhatták Bringa Piknik nélkül a sportolni vágyókat.

A Nyíregyházáról induló bringásokhoz idén is be lehet csatlakozni Nyírteleknél és Rakamaznál, így a tokaji végállomáshoz, a Fesztiválkatlanhoz érkezve több település is képviselteti magát. A biztonságról pedig folyamatosan mozgó szervizbusz és egészségügyi felügyelet gondoskodik.

Pogácsa, gyümölcs és ásványvíz várja a bringásokat a frissítő pontokon (Nyírteleknél a Közösségi Háznál, Rakamazon a Teknősház - Látogatóközpontnál), ahol megpihenhetnek egy kicsit a 35 km-es táv megtétele közben. A 2020-as esemény új dátuma augusztus 15-e, amikor is a megszokott stratégiával, extázis közeli rajtoltatással, bike safe regisztrációval, jó hangulattal, sok finomsággal, újdonságként pedig kutyás bemutatóval várják a bringásokat.

A 3. Bringa Piknik 3 hónapot csúszott az eredeti dátumhoz képest, ez pedig a rajt időpontjában is megjelenik: 9 óra 33 perckor indul a csapat rendőri felvezetéssel. Tokajban pedig Dj Till szolgáltatja majd a bevonuló zenét.