Nyíregyházán a Hungária Nagycirkusz

Nem mindennapi látvány fogadta a nyíregyháziakat szerda délután. Tevék, dromedárok, elefántok vonultak végig a városon. A különleges élőlények a Hungária Nagycirkusz állat-művészei, akik nemcsak jelenlétükkel, hanem tudásukkal is emelik a porond állatos számainak színvonalát. Öt napon át vendégszerepel az utazócirkusz az egyik nyíregyházi nagyáruház parkolójában. A Hungária Nagycirkuszt 2006-ban alapították. Tagjai, a Wertheim és az Ádám család nyolcadik generációs cirkuszdinasztiához tartoznak. A manézsban szinte minden családtag fellép.

 

Minden évadban új produkciók

 

A Hungária Nagycirkusz minden évben új előadással várja a közönséget. Idén sokféle állatszámot, és kiemelkedő artista produkciókat láthatnak az érdeklődők. Fellépnek indiai elefántok, afrikai oroszlánok, aligátorok, óriásteknősök és kígyók, krokodilok és vegyes állatok.

[REKLAM]

Ádámné Wertheim Carmen, a Hungária Nagycirkusz ügyvezetője azt mondta, a gyerekkorosztálytól az idősekig, mindenkit lekötnek a produkciók. Az előadás nagyon színes. A bohóc házaspár Ukrajnából érkezett, ők is Moszkvai Cirkusz Fesztivál-díjasok.

A porondon a közönség elé lép egy artista, aki a monte-carlói fesztiválon díjat érdemelt ki fejenállásával, amit lengőtrapézon hajt végre, de látható az Európában legfiatalabb halálkerekes fiú is, aki 16 évesen adja elő egyedülálló produkcióját. Az előadás nagy sikert aratott a gyerekek körében.

 

Vasárnapig vár a cirkusz!

 

A nyíregyházi közönség vasárnap délutánig tekintheti meg a színvonalas, egyedülálló produkciókat.
Az előadások mellett állatbemutatók várják a gyerekeket, a legbátrabbak pedig felülhetnek a különleges élőlényekre.

M. E.