Nyiregyhaza.hu: mindenhol ott vagyunk

Noha szerettük, megszoktuk és használtuk a régi nyiregyhaza.hu weboldalt, de mint ahogyan minden régóta használt eszközre érvényes, ez a honlap is megérett a megújulásra. Most már egy sokkal színesebb, átláthatóbb, strukturáltabb oldallal találkozhatnak az olvasók. Felmérések szerint a nyiregyhaza.hu egyre népszerűbb, már több ezer látogatót tudhat magáénak napról napra.

A Nyíregyházát érintő legfrissebb hírek, fejlesztések, sporttudósítások, programok pedig eljutnak országhatárokat és óceánt átszelve Malajziától Kenyáig, az Arab Emirátusoktól egészen Kanadáig is. Legfrissebb statisztikánk szerint ugyanis jelenleg 84 országban és 1183 városban olvassák a nyiregyhaza.hu weboldalon megjelent híreket.

A legtöbben Magyarországon kívül Angliában, Németországban és Indonéziában követik nyomon a weboldal történéseit, de vannak olvasók Norvégiában, Koszovóban, Thaiföldön, Kazahsztánban, Azerbajdzsánban és Mongóliában is. A nyiregyhaza.hu weboldalra kattintanak Pápán, Gyömrőn, Budapesten és Debrecenben, de ugyanígy Pekingben, New York-ban és Bukarestben is. Korlátok nem léteznek: nyiregyhaza.hu: frissen, színesen, Önöknek.

Bruszel Dóra