Nyíregyháza „legkedveltebb” desszertjei – A Te konyhádban mi készül? Mutasd meg!

Van egy jó recept a tarsolyodban? A tiéd a legkülönlegesebb tiramisu? Vagy verhetetlen a csokis szufléd? Akkor ezt pont Neked találtuk ki!

A bennünket ért hirtelen változás, az egészségünk érdekében hozott óvintézkedések lehetővé teszik számunkra, hogy a gyermekeinknek, családtagjainknak, rokonainknak és nem utolsó sorban magunknak saját kezűleg készítsünk – akár már a húsvéti ünnepekre is – kreatív, finom, étvágygerjesztő desszerteket.

Ez az időszak tökéletes arra, hogy megvalósítsuk régen dédelgetett álmunkat. Készítsük el közösen Nyíregyháza „legkedveltebb” desszertjeiből álló receptgyűjteményét!

Legyen az a nagymama régen elfeledett receptje, vagy saját, kreatív alkotásunk terméke. Készülhet bonbon, piskóta, puding, teasütemény, aprósütemény, édes kelt tészták, muffin, pite, hétköznapi vagy ünnepi torta! Az elképzeléseiteknek, ötleteiteknek csak Ti magatok szabtok határt!

Ajándékokért szállnak harcba a desszertek

Várjuk Nyíregyháza „legkedveltebb” desszertjeiről készült fotókat és a desszert receptjét, melyek beküldését ajándékokkal jutalmazunk!

A pályázat célja: a saját kezűleg, otthon készült desszertekről készült fotók és a fotón látható desszert receptjének beküldése. A beérkező receptekből PDF formátumú receptgyűjteményt készítünk, amit minden nevezőnek elküldünk arra az e-mail címre, ahova a desszertfotó és a recept beküldésre került.

Pályázók köre: természetes személyek

Minden pályázó csak egy desszert fotóval és a fotón látható desszert receptjével nevezhet, maximum 15 MB méretig.

A desszert fotókat és a fotón látható desszert recepteket a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com mail címre történő beküldéssel tudjátok hozzánk eljuttatni. 

A beküldött desszertfotónak címet kell adni, valamint kötelezően, a hozzávalók megadásával, és a desszert elkészítésének rövid leírásával a recept elküldése is feltétele a nevezésnek. 

A pályaművek elbírálása és a közönségszavazatok like formában történő összegyűjtése a Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalon fog lebonyolításra kerülni.

A kép és recept beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail cím, esetleg fotón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon történő megosztásához, valamint a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával, a Város-Kép Nonprofit Kft. által PDF formátumban elkészített receptgyűjtemény általunk, a nevezőkhöz történő megküldéséhez.

Indul a like-vadászat!

A nevezési határidőn belül beküldött desszert fotók és receptek egy albumban kerülnek a Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalára, ahol indulhat majd a like-vadászat! 

Az első három legtöbb szavazatot begyűjtő desszertről készült fotó gazdája ajándékban részesül!

Továbbá a Város-Kép Nonprofit Kft. által a beküldött desszert receptekből elkészített PDF formátumú receptgyűjteményt is elküldjük minden nevező részére e-mailben.

Desszertet sütők és desszertet kedvelők! Jelöljétek meg kommentben 4 ismerősötöket, hogy értesüljön a desszert pályázatról és a tiétek lehet egy az egész család számára elegendő édesség-csomag!

A „desszert” fogalma részünkről a következő: bármilyen édesség: (bonbon, piskóta, puding, teasütemény, aprósütemény, édes kelt tészták, muffin, pite, hétköznapi vagy ünnepi torta) amelyet saját magatok a saját konyhátokban készítettetek el!

Nevezési intervallum: 2020. április 08. – 2020. május 15.

Facebook szavazatok leadásának intervalluma: 2020.május 16. – 2020. június 11.

Eredményhirdetés: 2020. június 12.

A nyerteseket a Nyíregyháza MJV Facebook oldalon közzétett posztban, illetve e-mailben is értesítjük.

Kérjük, hogy a desszert fotó és recept beküldésénél olyan e-mail címet adj meg, amelyet ténylegesen használsz. A fotó és recept elküldésével hozzájárulsz a megküldött adataid kezeléséhez. Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel személyesen is egyeztetünk.

I. hely – 60 ezer Forint értékű vásárlási utalvány

II. hely – 30 ezer Forint értékű vásárlási utalvány

III. hely – 15 ezer Forint értékű vásárlási utalvány

Az utalvány desszert alapanyagok (élelmiszer), vagy akár konyhai kisgépek vásárlására is felhasználható.

Szabályzat: A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel és recepttel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Város-Kép Nonprofit Kft.-t a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Csak olyan fotóval és recepttel történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Város-Kép Nonprofit Kft. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A Város-Kép Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására.  A Város-Kép Nonprofit Kft. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a közízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók  és receptek, a pályázaton nem vehetnek részt.
 

Nevezési intervallum: 2020. április 08. – 2020. április 28.

Facebook szavazatok leadásának intervalluma: 2020.április 29. – 2020. május 15.

Eredményhirdetés: 2020. május 16.