Nyílt nap lesz a Nyíregyházi Egyetemen

Színes és informatív programokkal teli felvételi NYÍLT NAPRA várják az érdeklődő végzős középiskolásokat, gimnazistákat, szüleiket, tanárokat a Nyíregyházi Egyetemen 2022. november 10-én (csütörtökön) 10:00 órától az egyetem B épületének, Kodály termében. Az eseményen sztárvendégek is koncertet adnak: fellép a Tortuga zenekar is.

A nagyszínpadon zenei, táncos és szórakoztató programok mellett, a hallgatók bemutatják az egyetem mindennapjait, a tudományos kutatási területeket, szórakozási és szabadidős programokat, ösztöndíj lehetőségeket, majd előadásokat hallgathatnak a résztvevők az egyetem képzési kínálatáról, tanácsokat osztanak meg az előadók a jelentkezésekkel, felvételi változásokkal kapcsolatban, illetve a megszerezhető pluszpontokról is tájékoztatják az érdeklődőket. 

A délelőtt folyamán információs standokon mutatkoznak be az egyetem intézetei, képzési egységei, ahol bárki kipróbálhatja az oktatásban használt eszközöket, de akár az oktatóktól, hallgatóktól is közvetlenül informálódhatnak az egyes szakokról. A nagyszínpadi eseményeket követően lehetőség nyílik az egyetem létesítményeit megtekinteni, illetve a duális és kooperatív képzéseket bemutató előadás kezdődik, e mellett az intézetek bemutatókat is szerveznek a diákoknak.  További információk a www.nye.hu oldalon olvashatóak.

 

Forrás: Nyíregyházi Egyetem