Nyílt nap és szülői fórum lesz a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában

Játékos angol foglalkozásra, Nyílt napra és Szülői fórumra várja a  Nyíregyházi Bem József Általános Iskola azokat a gyerekeket és szüleiket, akik érdeklődnek a nagy múlttal rendelkező általános iskola 2020/2021-es tanévben indítandó képzési kínálata iránt. Az Epreskert utcai intézményben kiemelt figyelmet fordítanak a pedagógusok az angol nyelv oktatására, de sportolási lehetőség is várja a leendő elsősöket. Oktató- nevelő munkájuk során céljuk, hogy tanulóik rendelkeznek az életben való boldoguláshoz és érvényesüléshez szükséges ismeretekkel, alkalmazható tudással, képesek legyenek egy életen át tartó tanulásra, a kreatív gondolkodásra, az új ismeretek befogadására, más népek kultúrájának megismerésére és a csapatmunkára.

Az esemény helye: Nyíregyházi Bem József Általános Iskola, 4400. Nyíregyháza, Epreskert utca 10.

Az esemény időpontja:

2019. október 25. péntek 16 óra  Játékos angol foglalkozás

2019. november 11. hétfő 17 óra Szülői fórum

2019. november 12. kedd 8-11 óra Nyílt tanítási órák

2019. október 25-én pénteken 16 órától szeretettel várjuk iskolánkba az intézményünk iránt érdeklődő gyerekeket és szülőket egy játékos angol foglalkozásra, mely a „Lombhullástól kikeletig” Játszva okosodni és okosan játszani programsorozatunk első rendezvénye.

2019. november 11-én, hétfőn 17 órától várunk szeretettel minden olyan szülőt, akinek a gyermeke a 2020/21-es tanévben kezdi meg általános iskolai tanulmányait. A szülők részletes információkat kaphatnak a 2020. szeptemberében induló új tanévvel, a lehetőségekkel és a beiskolázással kapcsolatosan.

2019. november 12-én, kedden 8 órától várjuk az érdeklődő szülőket és a gyerekeket iskolánkban. A délelőtt során vendégeink bepillanthatnak az intézményben zajló munkába, a tanítási órákon tapasztalatokat benyomásokat szerezhetnek, beszélgethetnek azokkal a pedagógusokkal, akik az új tanévben elsős osztályban tanítanak majd.

Aki ezek után kedvet kapott ahhoz, hogy jobban megismerje iskolánkat, azokat várjuk szeretettel iskola előkészítő foglalkozásainkra. (helye: Nyíregyházi Bem József Általános Iskola, 4400. Nyíregyháza, Epreskert utca 10.).  Intézményünkben már hagyomány, hogy minden tanévben játékos foglalkozásokat szervezünk azoknak az óvodásoknak, akik szeptembertől tanulóink lesznek. A gyerekeknek több alkalommal kínálunk hasznos, ingyenes elfoglaltságokat, melyek időpontjáról iskolánk honlapján is tájékozódhatnak.