Nyílt játék – a Kecskemét érkezik pénteken
A Kecskemétet fogadja pénteken a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgócsapat legutóbb győzött Győrben, és szeretne hazai pályán is nyerni.

Hiába fellebbezett a Nyíregyháza Spartacus és Bosnjak Predrag, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága nem csökkentette a védő három meccsre szóló eltiltását. Bosnjak Predragot még a Dunaújváros ellen állították ki, és egy mérkőzést már letöltött büntetéséből, de a következő két bajnokin még nem léphet pályára. Jó hír viszont, hogy Karacs Péter kezéről lekerült a gipsz. A fiatal játékos még a Honvéd elleni Ligakupa mérkőzés elején sérült meg. Kifordult a könyöke, és kórházban, altatásban rakták helyre. Azóta gipszet kellett hordania.

Lekerült a gipsz a karomról, és a vizsgálatok szerint minden rendben van. Még rendszeresen gyógytornára kell járnom, de folyamatosan javul az állapotom, remélem, rövidesen már teljes értékű munkát végezhetek – mondta Karacs Péter.

A Szpari már a Kecskemét ellen készül, és Mátyus János vezetőedző szerint az egyik legjobb formában lévő együttes látogat a Városi Stadionba.

Tavasszal nagyon jó teljesítményt nyújt a KTE, bár az elmúlt fordulóban kikapott. Minden mérkőzés más, nekünk is mást kell majd játszanunk, mint legutóbb Győrben. Felvállaljuk a nyílt támadójátékot, mert szeretnénk itthon tartani a három pontot – mondta Mátyus János vezetőedző.

A kecskemétiek már csütörtökön megérkeznek Nyíregyházára és itt edzenek, majd itt töltik az éjszakát. A találkozó pénteken 19 órakor kezdődik.

Dankó L.