Az AQUA nyerte a veretlenek csatáját
A Zemplént és a Baját is legyőzték a nyíregyházi vízilabdások.

Két veretlen csapat – az AQUA és a Zempléni VK – találkozott a vidékbajnokság soron következő serdülőtornáján. A hazai medencében játszó Zemplén eddigi összes meccsét megnyerte, az AQUA egy Kolozsvár elleni döntetlennel a tabella második helyén várta az összecsapást. Villámrajtot véve korán elhúzott a nyíregyházi csapat. Tamás Máté centergóljaival és Spák Csaba távoli bombáival már 5–0 is volt az állás, ekkor úgy tűnt, hogy nagyon sima meccs lesz. A ZVK azonban tudott újítani és még az első félidőben két gólra zárkózott. A harmadik-negyedik negyed kemény, szoros csatát hozott és a nagyon jól védő Csiszár Balázs vezetésével 4 góllal hozta az AQUA ezt a nagyon fontos mérkőzést. Ezzel a győzelemmel – bár eggyel kevesebb mérkőzést játszott – lépéselőnybe került a nyíregyházi csapat a bajnoki cím megszerzésének szempontjából. 

AQUA SE Nyíregyháza–Zempléni VK 13–9 (5–0, 0–3, 4–3, 4–3)
Gólszerzők: Spák Csaba 5, Tamás Máté 3, Biri Balázs 2, Horváth Demeter 2, Pethe István

A Baja nem volt ellenfél

A meccs arra volt jó, hogy a fiatalok is tudjanak játszani. Nem volt egy súlycsoportban az ellenfél Kántor Gábor együttesével. Még a kapus, Csiszár Balázs is gólt szerzett, aki ezúttal mezőnyben játszott! 

AQUA SE Nyíregyháza–Sugovica VSE Baja 28–1 (8–1, 3–0, 9–0, 8–0)
Gólszerzők: Spák Csaba 5, Biri Balázs 4, Leszkoven Gergő 4, Pethe István 3, Tamás Máté 3, Molnár Kristóf 3, Vetési Szabolcs 2, Csiszár Balázs, Spák Csanád, Horváth Demeter, Bodzás Áron

A záró forduló május 9-én a sóstói medencében lesz.