Nyári szüneten a Mozdulj Nyíregyháza!

 A hetedik félév sikerét az is bizonyítja, hogy a „Gerinctornán részt vevõk népes csapata” egy dr. Kovács Ferenc polgármesternek írt köszönõlevelet juttatott el szerkesztõségünkbe, amit az alábbiakban közlünk.

„Befejezõdtek a Mozdulj Nyíregyháza! 2017. elsõ féléves programjai. Ezennel szeretnénk megköszönni Önnek azt az intézkedését, mely a város minden lakójának lehetõséget biztosít a sportolásra, és ezáltal az egészségmegõrzésre.

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy ezek az alkalmak a fentiek mellett a közösségépítést és a városhoz való kötõdés elmélyülését is szolgálják. A gerinctorna foglalkozásait vezetõ Miklósné Magyar Mária gyógytornász szakmai munkájáról, emberségének lelkesítõ erejérõl csak a legnagyobb elismeréssel szólhatunk. Tisztelt Polgármester Úr! Bízunk benne, hogy ezt a nagyszerû lehetõséget a jövõben is biztosítja a város polgárai számára. Ennek reményében kívánunk további munkájához jó egészséget, sok sikert és kellemes nyári pihenést. Tisztelettel: a gerinctornán részt vevõk népes csapata”