November 24-én ismét MediBall Országos Bajnokságot rendeznek Nyíregyházán

Jellemzője az emberi intelligencia finomságának, kreativitásának és esztétikumának az egyén és a csapat szintjén történő megjelenése. A mozgás tanulása során alkalmazott speciális és egyedi módszereknek köszönhetően a gyakorlásban résztvevők az önkifejezés és az önmegvalósítás szintjére érnek. Képessé válnak a tökéletes élmény (a flow állapot) megélésére.

A MediBall versenyekről annyit érdemes tudni, hogy 2012 óta évente 2 alkalommal rendezzük meg Nyíregyháza központtal, e hétvégén november 24-én szombaton, már 14. alkalommal.

Töretlenül igyekszünk megteremteni mind szervezőként, mind versenyzők felkészítőjeként egy új versenyzési kultúrát, melyben megjelenik az emberi intelligencia finomsága egy dinamikus, pörgős játékban, mely hihetetlenül látványos a nézők, élvezetes a versenyzők számára!


 

A különleges látványélményt nyújtó kreatív gyakorlatok versenyzői a szinkron állapot megteremtésével hoznak létre egyedi mozgásokat, melynek közös ismérvei a testtartás, figyelem, kisugárzás, dinamika és kapcsolat... Ilyenkor a fizikai, mentális és érzelmi intelligencia szinkronja valósul meg.

Az ütővel és labdával játszható játék mögött Szilágyi István szakmai vezetőnknek köszönhetően komoly módszertan és önismereti munka van, mely a helyes, igaz és szép felé visz, hosszú távon személyiségünk, mozgásunk letisztulását eredményezi.

A Bajnokságok kiváló helyszínei annak, hogy az ország számos pontjáról érkező Mediball-t gyakorlók találkozhassanak, játszhassanak, képességeiket összemérve fejlődhessenek!