Nők, akik sikeresek és közben családanyák – Folytatódott az előadássorozat
Nők, akik sikeresek és közben családanyák – Folytatódott az előadássorozat

Második alkalommal szervezte meg a nyíregyházi Család és KarrierPont az „Anyu a kötéltáncos, avagy család és karrier egyensúlya” című eladását. Az előadássorozat során négy sikeres nő mesél élettörténetéről, második alkalommal Ágoston Ildikó volt a meghívott vendég.

Második alkalommal tartotta meg a nyíregyházi Család és KarrierPont az „Anyu a kötéltáncos, avagy család és karrier egyensúlya” című eladását. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 200 millió forint, száz százalékos európai uniós támogatást nyert a „Női Információs és Szolgáltató Központ létrehozása Nyíregyházán” című pályázat megvalósítására, ennek keretén belül négy sikeres nő meséli el élete történetét és a siker titkát. Ez alkalommal Ágoston Ildikó volt a megívott vendég.

Siker az, amit egy nő sikernek él meg. Ez lehet gyermeknevelés, de lehet, hogy a munkájában éli ki magát, vagy csak egy jó párkapcsolatban, a lényeg, hogy sikernek élje meg. Szerintem különösebb titok nincs, én a saját szavaimmal fogalmazva azt szoktam mondani, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van. Az én életemben ez az ár a kitartás, a fegyelem, a megbecsülés és a mások iránti szeretet, amelyet most már tudok magam felé is fordítani. A boldogság egy helyen van, belül a szívemben, ez az én személyes sikerem

– mondta el Ágoston Ildikó a Szabolcs Néptánc Egyesület elnöke.

Ezen kívül még két előadást szerveznek, szeptember 22-én Fekete Éva, október 6-án Rabócsi Renáta lesz a meghívott vendég.

Kapcsolódó galéria

Anyu a kötéltáncos - előadás a Család és KarrierPONT szervezésében (2)