Nők a figyelem középpontjában - A szabálykövető hölgyeket virággal ajándékozták meg
A szabálykövető hölgyeket virággal ajándékozták meg

Nőnapra tekintettel a szabálykövető hölgyeket virággal ajándékozták meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén a rendőrök.

A megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a városi rendőrkapitányságok fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a megye több településén 2019. március 8-án. A demonstratív rendőri jelenlét a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére, valamint a szabályszegők kiszűrésére irányult. Az egyenruhások több nagy forgalmat lebonyolító kijelölt gyalogos-átkelőhelynél ellenőrizték a közlekedőket, ahol a szabálytalankodókat figyelmeztetésben részesítették. A rendőrök a gépkocsival közlekedők esetében ellenőrizték a járművezetésre jogosító okmányok meglétét és érvényességét, valamint vizsgálták a passzív biztonsági eszközök használatát.

Nőnapra tekintettel a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan közlekedő, valamint a közúti ellenőrzés alkalmával kifogástalanul megfelelt járművezető hölgyeket a rendőrök jelképesen egy szál virággal ajándékozták meg.

 

police.hu