Névszponzor - mostantól Hübner-Nyíregyháza BS a kosárcsapat neve!

Új névszponzora van a férfi kosárlabda együttesnek, így a bajnokságban Hübner-Nyíregyháza BS néven indul majd a csapat. A cél, hogy előrébb lépjen az együttes, és rövid időn belül feljusson az első osztályba. 

Komoly változások történtek már eddig is a nyári szünetben a férfi kosárlabda együttesnél. A kerethez több új játékos is csatlakozott, és új névszponzora is lett a gárdának. A következő idénynek  így már Hübner – Nyíregyháza BS néven vág neki a csapat. A támogató évek óta segíti a Cápákat. Bíznak abban, hogy rövidesen magasabb osztályban szerepel majd a gárda. 

- Természetesen a feljutás mindig egy nagyon jó dolog, és ebben megpróbáljuk segíteni a csapatot. Bízunk abban, hogy támogatásunkkal ez meg is valósul – mondta Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője. 

A cég eddig is támogatta a sportot, a strandröplabda fesztivált minden esztendőben megrendezik a belvárosban. 

- A helyi kötődése a cégnek nagyon fontos, mind a beszállítók, mind a dolgozók és családtagjaik szempontjából. Ezért a helyi kultúrát, egészségügyet, sportot szeretnénk előrébb mozdítani. A kosárlabda együttesben is sok nyíregyházi fiatal játszik, akik remélhetőleg örömet okoznak majd a szurkolóknak – mondta Dobi József gazdasági igazgató.

A kosárcsapat örül az együttműködésnek, mely egyben felelősség is. A vezetés ugyanis tudja, hogy jó teljesítményt várnak a szponzorok a csapattól. 

- A Hübner neve nagyon jól cseng Nyíregyházán, számunkra megtisztelő, hogy mellénk álltak, és igyekszünk úgy szerepelni, hogy méltók legyünk a támogatásukra - mondta Sitku Ernő a Hübner-Nyíregyháza BS szakmai igazgatója.

A játékoskeret mellett rövidesen a szakmai stáb is változik. Az első edzéseken már az új játékosok is részt vettek. 

- Nagyon jó állapotban érkeztek a játékosok és jó benyomást keltettek. Rövidesen a stábhoz csatlakozik egy külföldi edző is, aki az akadémián is fog dolgozni - mondta Siska János vezetőedző.

A csapat az első felkészülési mérkőzését augusztus 22-én vívja a Vasas ellen.