Népvándorlásról a Polgári Szalonban
Dr. Csókay András idegsebész-agykutató volt a Nyíregyházi Polgári Szalon májusi rendezvényének vendége. Az orvos a 21. század népvándorlásával kapcsolatban fejtette ki nézeteit a Hotel Centrálban.

Az európai és egyéb kultúrák különbözőségeiről beszélt dr. Csókay András agykutató a Polgári Szalon közönségének. A Civil Összefogás Fórum szervezésében megvalósuló előadáson Csókay professzor kifejtette nézeteit a 21. század népvándorlásáról, azaz a muszlim világ Európába való beözönléséről. Az országjárás alatt az idegsebész felhívta a hallgatóság figyelmét arra, lesz a betelepítési kvótával kapcsolatosan népszavazás, ahol nem az a kérdés, hogy Magyarországra több tízezer idegen betelepedjen, vagy nem. Elmondta, nem az a lényeg, hogy nem akar az ország menekülteket befogadni, hanem az, hogy aki idejön, fogadja el az itteni kultúrát és életkörülményeket, ne akarja a sajátját az ország lakosaira kényszeríteni.

További képekért kattintson a fotóra!

Dr. Csókay András idegsebész, agykutató azt mondta, minden normális európai embernek ez kell, hogy legyen a hozzáállása. Hozzátette, az más kérdés, hogy Németországban és Nyugat-Európában teljesen felborult a helyzet és olyan világ van, mint Magyarországon a Rákosi-rendszerben. Kifejtette, van egy kormány,- egy médiapropaganda, és az emberek egészen mást mondanak. A kettő pedig köszönőviszonyban nincs egymással. Mivel fejlődött a társadalom, ezért nem viszik el az embereket börtönbe, hanem elbeszélnek egymás mellet és szerinte teljes skizofrénia állt be Nyugat-Európában. Az orvos azt mondta, ennek egyetlen oka van, hogy Európa elvesztette a valóságlátását. Ez pedig abból adódik, hogy elvesztette kereszténységét.

Dr. Csókay András hozzátette, szerinte nem betelepítésekkel kellene Európa lakosságcsökkenését megakadályozni. Azt mondta, a kötelező kvótáról szóló népszavazásra mindenkinek el kell menni azért is, hogy Brüsszelben lássák, Magyarország nem kíván ebben a népességmódosításban részt venni. Az agykutató hozzátette, ha erre rácsatlakoznak a visegrádi négyek, az már egy komoly jelzés lesz Európa vezető politikusainak. A professzor elmagyarázta, fel kell vállalni azokat a hétköznapi párbeszédeket, amivel a szkeptikus embereket is meg lehet győzni a betelepítések és annak következményeinek súlyosságával. Dr. Csókay András azt mondta, ez nemzeti ügy, amely politikától és párthovatartozástól független.

ME.

(Fotó: Szarka Lajos)