Nemzetközi lesz a Fatum-kupa - Idén újult lendülettel és nagyon sok újdonsággal készülnek
Nemzetközi lesz a Fatum-kupa - Idén újult lendülettel és nagyon sok újdonsággal készülnek

A Fatum-kupa hagyományteremtő céllal jött létre 2019-ben, melyet tavaly a pandémia miatt nem tudtak megrendezni, de idén újult lendülettel és nagyon sok újdonsággal készülnek.

A Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdacsapatának egyik főtámogatója és névszponzora a Fatum Property Ingatlanberuházó Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Litvai Zoltán, valamint a csapat szakmai stábja azzal a céllal hozta létre ezt a kupát, hogy öregbítse a csapat és a város hírnevét, és kedveskedjen a szurkolóknak, hiszen a hosszú nyári szünet után már nagyon várják, hogy lássák a kedvenc csapatukat és megismerjék játék közben is az új igazolásokat.

– A Fatum-kupa egyedülálló Magyarországon, hiszen ez a felkészülési torna hazánkban az egyetlen pénzdíjas megmérettetés a röplabda berkein belül, melynek díjait a Fatum Property Kft. biztosítja – összesen 1,5 millió forintot tesz ki. Idén újdonság, hogy nemzetközi porondra lépünk, hiszen nagy örömünkre a szlovák VK Brusno csapata is csatlakozott hozzánk. Reményeink szerint jövőre utánpótlástornával is kiegészül a kupa – mondta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

A Fatum-kupát 2021. szeptember 17–19. (péntek–vasárnap) között rendezik meg a Continental Arénában. A tornán részt vevő csapatok a következőek: Balatonfüred RA, DVTK-Miskolc, MTK-Budapest, UTE, VK-Brusno (SK) és természetesen a Fatum-Nyíregyháza. A program szeptember 17-én, pénteken 10 órakor kezdődik.

Bérletek nagy kedvezménnyel első osztályú csapataink meccseire

A tavalyi sikeres szezon után a magyar bajnok Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdacsapata és az immár NB I. A csoportos Hübner-Nyíregyháza BS férfi kosárlabdacsapata nagy elánnal készül a 2021/22-es szezonra. Nagyon várják már a csapatok és a szurkolóik is, hogy a tavalyi szezon zárt kapus mérkőzései után végre akár telt házas lelátók előtt találkozhassanak egymással! Szeptember 1-tõl el is kezdődött a bérletértékesítés, ami az eddigiekhez hasonlóan kombinált formában, mindkét csapat hazai mérkőzéseire érvényes lesz. (A BL mérkőzéseket nem tartalmazza!) A kombinált bérlettel minimum 17 röplabdamérkőzésre és 20 kosármeccsre lehet majd kilátogatni, ami így 55 500 helyett mindössze 20 000 forintba fog kerülni. A jegyárak a következőképpen alakulnak a szezonban: 1500 forint a felnőtt-, valamint 800 forint a nyugdíjas- és diákjegy. Az idei szezon újdonsága, hogy terveik szerint a jegyeket online is meg lehet majd vásárolni a www.jegy.hu felületén keresztül. A bérleteket a Continental Aréna 150-es irodájában hétköznaponként 8:00 és 16:00 óra között lehet személyesen megváltani.