Nem vagyunk mi kispályások
A gyerekek nagy izgalommal mondták a buzdító szavakat.

A magyar nemzeti válogatott labdarúgócsapata kijutott az Európa-bajnokságra, ezen örömteli esemény emlékezetesebbé tételéhez az Összefogás XI. Sportegyesület, az EMMI Sport Szakállamtitkárság, a Magyar Labdarúgó Szövetség Bozsik Program, Budapest főváros és a megyei sportreferensek, valamint az iskolai testnevelő szaktanárok és további civil szervezetek együttműködésével 2016. május 22-ére egy labdarúgó családi fesztivált és szurkolótalálkozót szervez „Nem vagyunk mi kispályások!” címmel Újbudán, a Kelen SC pályáján.

Ezen a rendezvényen a nyíregyházi Eszterlánc Északi Óvoda is szeretne részt venni, ezért „csapatunk” is indul a pályázaton, amiben igyekeztünk megmutatni, hogy a mi kis óvodásaink igazi focidrukkerek. Ők is nap mint nap fociznak az óvodánk pályáján.
Óvodapedagógusaink segítségével készültünk a megmérettetésre, igyekeztünk minél vidámabb szurkolócsapatot összeválogatni, kicsiktől a nagyokig.

A gyerekek nagy izgalommal mondták a buzdító szavakat. Nagyon jókat nevettek az arc- és a tenyérfestés közben. Minden gyermek és felnőtt beletett egy kicsit a szívéből, hogy a magyar focicsapat érezze, velük vagyunk, nekik szurkolunk.

Alig várjuk már az eredményhirdetést, reméljük, a válogatott focisták jó kedvre derülnek, ha meglátják apró óvodásaink nagy-nagy szeretettel készült videóüzenetét.

Bízzunk benne, hogy eljuthatunk Budapestre, ahol kezet foghatunk nagyjainkkal, Dzsudzsák Balázssal, Király Gáborral, Gera Zoltánnal és a többiekkel.

Hajrá Magyarország!

Eszterlánc Északi Óvoda