Nem adják fel! Ezúttal duatlonos kihívást teljesítenek, kerékpároznak és futnak!

Egymást érik a kihívások a szabolcsi megyeszékhelyen. Másfél éve sorra indítja útjára az újabbnál újabb sportos projekteket Roma Ádám, a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményének fizika–informatika szakos pedagógusa. A fekvőtámaszos, kerékpáros, majd futós projekt után most duatlonra várják a sportolni vágyókat. A cél 100 ezer km teljesítése kerékpározva, 25 ezer km pedig futva.

-Július 1-én indítottuk útjára az újabb kihívást, ami most rendhagyó, hiszen duatlonozni várjuk a sportolni vágyókat. Kerékpározunk és futunk. Nem adtunk meg időkorlátot, a cél az, hogy összesen 100 ezer km-et kerékpározzunk, és 25 ezer km-et fussunk. A korábbiakhoz hasonlóan most is van egy zárt Facebook csoportunk, ebbe gyűjtjük a kilométereket.

-A legfrissebb adatok szerint a csapat már 24.476 km-et kerékpározott, és 2970 km-et futott. Jól eső érzés, hogy vannak új tagjaink, de olyanok is, akik az eddigi összes kihívásban részt vettek. Persze, van egy kitűzött célunk, már ami a távot illeti, de a legfontosabb mégis az, hogy közösségben sportoljunk, motiváltak maradjunk és tegyünk ezáltal is az egészségünkért- hangsúlyozta a pedagógus.

Csatlakozás, bővebb információ: Roma Ádám/facebook.