Nekrológ - Ifj. Balogh Zoltántól búcsúzunk
Nekrológ - Ifj. Balogh Zoltántól búcsúzunk

Jóval több mint 3 évtizede kezdte meg működését a Start Vállalat és intézményei, mely jelenleg – hallgatván az idők szavára és a jogszabályra – kft. Lapunk olvasói biztosan jól ismerik a szereplőket, a Mozgáskorlátozottak Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületét, a Start Vállalatot és mindazokat, akik ebben a több mint három évtizedben közreműködtek.

Lapunk – melynek nyomtatását is a Start Nonprofit Kft. Nyomda Üzeme végzi – mély részvéttel és megdöbbenéssel értesült arról, hogy ifj. Balogh Zoltán, aki a vállalkozáson belül végigjárta a hierarchia munkaköreit, s többek között a lapunk nyomtatását végző nyomdaüzemnek is igazgatója volt, váratlanul elhunyt. 1993 szeptemberétől szülei mellett építészmérnökként vett részt a vállalkozás felépítésében, működtetésében, mely az alapító egyesület elvárásainak megfelelően elsősorban megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását biztosította.

A veszteségben lapunk munkatársai is osztoznak, hiszen nemcsak jelentős munkakapcsolat fűzte össze szerkesztőségünk dolgozóit a Start vezetőivel, hanem számos egyéb ponton is, a sport, a városban történő eseményekért érzett felelősség és még sok-sok minden kötötte össze. Úgy tűnik, családi hagyomány az a fajta elkötelezettség, ami a vállalkozásban megfigyelhető, hiszen az elhunyt vezető gyermekei, leánya, Erna és fia, Zoltán is aktívan segítik azon feladatok ellátását, ami a társaság előtt áll.

Mély részvéttel kell búcsúznunk a közismert embertől, sporttárstól, baráttól, rokontól és ismerőstől, hiszen az elvesztésével bekövetkezett veszteség nehezen lesz pótolható.