NaturComfort 5. Születésnapi Gála

A nyíregyházi Korona Hotelben tartott ünnepség kezdeteként a rendezvény háziasszonya, dr. Csisztu Zsuzsa bevezetője után Jászai Menyhért, Nyíregyháza város alpolgármestere mondta el köszöntőjét, melyben gratulált az eddig elért eredményekhez, és köszönetét fejezte ki amiatt, hogy jelenleg a cég 70–80 családnak ad megélhetési lehetőséget a folyamatos munka biztosításával. A rendezvényen a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola növendékei szalontánccal és zenével is elkápráztatták a közönséget. Az ünnepi vacsora után pedig meglepetés fellépőként a 4 for Dance lépett színpadra, a fiúk igazán tüzes hangulatot hoztak el a zömében hölgy munkatársak számára. Az estét a megható születésnapi köszöntés zárta.

A NaturComfort Kft. egy nyíregyházi székhelyű telemarketinges vállalkozás, mely irodai és otthoni telefonosokra épül. 2011-ben indult, azzal a céllal, hogy minőségi és természetes összetevőkből, magyar alapanyagokból álló, Magyarországon, magyar dolgozók által gyártott és értékesített termékeiket elérhető áron juttassa el vásárlóinak. Termékeik természetesen bevizsgált, engedélyeztetett kozmetikai készítmények, többségük saját fejlesztésű, melyeket alapos munkával, vásárlói igények, visszajelzések alapján álmodtak, s alkottak meg.
A cég munkatársai számtalan közösségi programhoz csatlakoznak vagy maguk szervezik azokat: hulladékgyűjtési akciókat szerveznek, tavaly 3 ezer euró értékben Oxyfát vásároltak és ültettek, amivel ellentételezik a vállalkozás karbon lábnyomát.

A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány munkáját is segítik. Közös jótékony programokat szerveznek az NYKK (Nyíregyházi Kosárlabda Klub) játékosaival és vezetőivel. Odafigyelnek az idősekre is, a kft. masszőr munkatársai a vállalkozás termékeivel ingyenesen masszírozzák immár 1,5 éve havi egy alkalommal egy teljes napon keresztül a nyíregyházi Emmaus Idősek Otthona lakóit, ezzel segítve az idős emberek mozgásszervi megbetegedéseinek javulását. A Vöröskereszt számára is gyűjtöttek ruhát karácsony előtt. A NaturComfort Kft. küldetése, hogy segítsen a betegségben szenvedőknek természetes alapanyagokból készült termékei által, miközben munkatársai is egy családias légkörben, nyugodt körülmények között dolgozhatnak. (x)