Nálatok laknak-e állatok? - önkéntes felolvasókat várnak hangoskönyv elkészítéséhez

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének hangstúdiója, 2020. április 7-én egész nap az önkéntes felolvasókat várja, hogy közösen elkészítsük a tavaszi hangoskönyvünket.

Az önkéntes felolvasók fogadásának és a tematikus hangoskiadványok készítésének nagy hagyománya van egyesületi életünkben, hiszen 2009 óta minden évben két tematikus kiadvány elkészítésére invitáljuk a felolvasni szerető embertársainkat.
Korábban elkészítettük az Apa olvas, vagy az Anya olvas kiadványokat, de megismerhette a hangoskönyvet kedvelő az Akit megcsapott április szele vidám történeteit tartalmazó kiadványt is. Bemutattuk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye irodalmi alkotásait, az Ismerd meg lakókörnyezetedet című hanganyagban, köszöntöttük az édesanyákat és a nagymamákat is, virág helyett hangoskönyvvel, és megszólaltak a szeretet hangjai is.
2020. április 7-én 8.00-16.00 óra között,  Nálatok laknak-e állatok? című hangoskönyv elkészítésére invitáljuk az önkéntes felolvasókat. Hozzák el magukkal kedvenc állatos történeteiket, verseiket, mondókáikat, novelláikat, meséiket, regény részleteiket és maximum 10 perc időtartamban olvassák fel, hogy ezzel a kiadvánnyal is gazdagodjon a látássérültek hangoskönyv állománya.

 

A felolvasásra az alábbi elérhetőségeken lehet regisztrálni:
Vakok Egyesülete Nyíregyháza Búza tér 20. földszint 22-23.
Email: elnok@vakegy.hu
Telefon: 42-407-486, Mobil: 30-373-1380