Nagyszerű tehetség először Nyíregyházán, a FŐHE színpadán

VÉKONYZ-vel a fellépése utáni napon készíthettem telefonos interjút. Péntek este a lehető legjobb időpontban játszott, fél egytől, hiszen, aki bulizni akart, már odaért, aki pedig nem akart egész este ott maradni, az még biztosan ott van.

– Remek bulira sikerült. Nagyon sokan voltak a Borsodi Sátorban, örültem, hogy zenélhettem a közönség számára – mesélte Zoli izgatottan. – Szerencsére a hallgatóság nagyon vevő arra az elektronikus, deep house zenékre, amelyeket én is játszom, így mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. A saját számommal, a The way I do-val kezdtem, ami nagyon jó nyitózenének bizonyult, a Denizzel közösen kollaborált Holnap után című számot pedig hangosan énekelték a fiatalok. Személyes kedvencem Oliver Heldens pörgős Melody-ja, ami szintén nagy sikert aratott.

VékonyZ miután befejezte a zenélést, tovább maradt, hogy elvegyüljön a tömegben és jól érezze magát. Az éjszakát nem töltötte Nyíregyházán, hajnalban indult vissza Budapestre. Május 26-án a Fonogram díjátadón szurkolhatunk neki, hiszen a The way I do című slágerét az év hazai elektronikus hangfelvétele kategóriában jelölték, maga pedig az év felfedezettjeként is jelölést kapott.

– A zene számomra olyan, mint egy hobbi, egyébként egy kreatív reklámcégnél dolgozom. Egyelőre nem vagyok annyira felkapott dj, inkább azért csinálom, mert élvezem, szeretek zenélni, és ez a fontos a számomra. Szeretném megőrizni a zene iránti szeretetet, és mindig olyan számokat készíteni, amelyek nekem is tetszenek – árulta el.

A nyár folyamán VÉKONYZ visszalátogat a megyébe, biztos időpont még nincs, de Gergelyiugornyán mindenképpen zenélni fog.

Hegedüs Zsanett

(Képek: Internet)