Nagyszabású városi szilveszter Nyíregyházán

December 31-én újra hajnalig tartó Városi Szilvesztert rendez a nyíregyházi önkormányzat. A programok már kora este megkezdődnek, de később is szeretettel várják a városlakókat egy közös koccintásra a Kossuth térre. Dr. Kovács Ferenc polgármester elmondta, régi hagyomány Nyíregyházán, hogy szilveszterkor a város lakossága összejön a főtéren, együtt búcsúztatja az óévet és köszönti az újat.

További képekért kattintson a fotóra!

Az utóbbi években ez felerősödött, ezért az önkormányzat az Adventi forgatagot megtetézve egy egyedi programot szervezett.

 

LÁTVÁNYOS TŰZIJÁTÉK

 

Az év utolsó napján fél kilenctől szól majd a zene, fél tízkor fellép a Polip együttes, vendégként az X-Faktor tehetségkutatóból ismert nyíregyházi Karina Karamyan énekel. Éjfélkor dr. Ulrich Attila alpolgármester mond köszöntőt, majd megkezdődik az eddigi leglátványosabb tűzijáték, hiszen 18 percig szórakoztatja majd a Kossuth téren ünneplőket a 3524 fellövés. Éjfél után természetesen folytatódik az újévköszöntő nyíregyházi utcabál DJ Hajnal zenéjével.

A Városi Szilveszterről tartott tájékoztató után a városvezetők megköszönték a sajtó munkatársainak az egész éves munkájukat, a gyors, pontos és hiteles tájékoztatást Nyíregyháza mindennapjairól.

Szoboszlai Tibor

(Fotó: Szarka Lajos)