Nagyot küzdött az Aqua SE Szentesen

Hétvégén az AQUA SE a szezon utolsó meccseit játszotta -és egyben az egyik legfontosabbat - gyerek IV es csapatával Szentesen.
A négy régiós bajnokság első két helyezettje csapott  össze egy kétnapos tornán. A nyolc csapat két csoportba volt osztva, ahol a az Aqua SE fiataljai a Ferencvárossal, Székesfehérvárral, Szolnokkal mérték össze erejüket első körben, az itt kialakult sorrend adta a végső helyezéseket eldöntő helyosztók párosításait. Csapatunk minden mérkőzésen nagyot küzdött, viszont nem sikerült győzni a csoportban így a negyedik helyen zártunk, és így a 7-8. helyért játszhattunk az Eger csapatával, ahol sokáig jól tartottuk magunkat, de a végére a fáradtság is közbeszólt, így a nyolcadik helyen zárt .


- Mindenképp pozitívan értékelném a hétvégét, még akkor is, ha láttuk, hogy nem tartunk még ott ahol az FTC, UVSE vagy a dunántúli csapatok, de pont az ilyen mérkőzésekre van szükség ahhoz , hogy a gyerekek tapasztalatot szerezzenek, találkozzanak olyan hasonló korú társaikkal, akik már magasabb szinten vízilabdáznak, sokat tanultunk. Nem vagyok elkeseredve, biztos vagyok benne, hogy ez újabb lökést ad az Aqua Sport Egyesület vízilabdásainak és szeretnénk évről évre, résztvevői lenni a korosztályos playoffoknak - mondta Urbin Tibor, AQUA SE szakmai vezetője.