„Nagyon hálásak vagyunk” – polgármesteri nőnapi üzenetek
Ma délelőtt dr. Kása Brigitta aljegyző asszonynak adott át dr. Kovács Ferenc virágcsokrot, ezúton is elismerve és megköszönve munkájukat

A nemzetközi nőnap alkalmából dr. Kovács Ferenc polgármester közösségi oldalán köszöntötte a hölgyeket, hiszen, mint utalt rá, a rendkívüli helyzetben a városi nőnapi ünnepséget sem rendezhettük meg.

Mint fogalmazott, férfitársai nevében is köszöni, hogy gondoskodnak a családjaikról, támaszt nyújtanak az időseknek, dacolva a járványhelyzet minden nehézségével, helytállnak a munkahelyükön, s ha kell, az online oktatás nehézségein segítik át a gyermekeiket. Üzenetében jó egészséget, sok szeretetet és odaadó figyelmet kívánt a nőknek.

Hétfőn két jelképes virágátadással is megerősítette mindezt. Első útja a Jósa András kórházhoz vezetett, ahol egy csokor virágot vitt dr. Szondi Zita főigazgató asszonynak, hogy köszöntse őt, s ezzel jelképesen minden hölgyet, aki az egészségügyben teljesít szolgálatot. Posztjában azt írta: „Nagyon hálásak vagyunk azért az odaadásért és magas színvonalú szakmai munkáért, amivel ebben az embert próbáló járványhelyzetben is értünk, a város és a megye lakosságáért dolgoznak.”

Majd a városházán dr. Kása Brigitta aljegyző asszonynak adott át virágcsokrot, amit virtuálisan a Polgármesteri Hivatal és az önkormányzati intézményrendszer valamennyi hölgy munkatársának szánt nőnap alkalmából, ezúton is elismerve és megköszönve munkájukat. A polgármester bejegyzésében kiemelte: „Aljegyző asszony, mint az operatív munkacsoport vezetője, a járvány kezdete óta példaértékűen koordinálja az óvintézkedések elrendelését és végrehajtását, figyelemmel kíséri és felügyeli az intézményeink biztonságos működését. S mint a szakszervezet elnöke is, jól ismeri a hölgy munkatársak rendkívüli teljesítményét” – áll a városvezető Facebook-posztjában.