Must have – kötelező darabok nyárra!
Lekerültek végre a kabátok, szekrényben a csizmák, jöhetnek a nyár könnyű, lenge, sőt idén igencsak szexisre sikerült darabjai.

Elsőként a leginkább kombinéra hasonlító spagettipántos, áttetsző ruhácskák, amelyekkel idén gyakran fogunk találkozni. A merészebbek hordhatják magában is, de hivatalba ne menjünk benne, feltéve, ha jól aláöltöztünk, vagy legalább egy blézer fedi a takarnivalót.

Az idei nyár kedvenc darabjai lehetnek a vállakat szabadon hagyó, úgynevezett Carmen felsők. Anélkül mutatják meg viselőjük bájait, hogy közönségesnek hatna. Csipkésben, fodrokkal, riselve, horgolva, hímzett virágmintákkal farmershorttal, vagy skinny jeanssel tuti befutó.

A virágminta még az idei szezonban is tartja magát. Aki igazán divatos szeretne lenni, egyszerű, letisztult darabokkal párosítsa őket.

Nem mentek ki a divatból a feliratos, logós pólók sem. Mivel a divat mindig is szerette az iróniát és a humort, ez alól szerencsére az idei szezon sem kivétel. Aki tehát szereti a divatot, öltsön humort magára, vagy válasszon ironikus felirattal ellátott darabot.

Fehér farmer minden mennyiségben. Szaggatva, egészben, hosszú vagy rövid változatban 2016 nyarán is trendi.

Egy szandál, amely tutira felvillanyoz. A sztárokat már meghódította, hamarosan nálunk is fellelhető lesz a Chanel legújabb nagy dobása, amely nemcsak ormótlan, hanem kifejezetten nőies változatban is kapható.

A hátizsák soha nem volt olyan divatos, mint idén. Bár már az őszi trendekben is megmutatták magukat, nyáron számos izgalmas variációban dobhatja fel az öltözéket, sőt lehet annak leghangsúlyosabb darabja.

Ha végül idén semmi mást nem szerzel be, csak egy extravagáns napszemüveget, máris divatos lesz a megjelenésed. A színes lencsék különösen trendinek számítanak idén nyáron.

Piszár Tünde

(Fotó: internet)