Munkában a Flexi Team - A pandémia miatt több versenyző nem indulhatott a Magyar Kupában

Rendhagyó volt ez az esztendő a Flexi Team számára. Harmadik éve Egerben és idén Monoron is eredményesen működik a klub. 

- Sajnos szeptembertől - a tornatermek bezárásával - mint minden más egyesület akik nem rendelkeznek saját teremmel, nehezített körülmények között tudunk edzeni.. Ennek ellenére helytálltak és felkészültek versenyzőink a Magyar Kupa Fordulókra. Szépen szerepeltek, de sajnos a pandémia miatt versenyzőink 70 %-a itthon maradt nagy bánatukra. Mindezek ellenére bizakodóak vagyunk és gyerekeink felkészítését folytatjuk vagy edzőteremben vagy online. Nagy örömünkre a tavalyi évhez képest megdupláztuk leigazolt versenyzőink és újoncaink létszámát - mondta Magyar D. Judit, a klub elnöke.

 

2020. december 1-től az NYTSE és a Flexi-Team Aerobik Klub fúzióra lépett, ami óriási lehetőség a sportoló és sportolni vágyó gyerekek és felnőttek részére. A Flexi-Team Aerobik Klub az NYTSE Flexi-Team Aerobik szakosztályaként folytatja. Így az NYTSE sportolói és az új jelentkezők,komoly szakmai stábot tudhatnak a hátuk mögött. A versenyzőket a napokban a Mikulás is meglátogatta.