MTK-t vert az Aqua
Nagy fölénnyel nyert Budapesten a vízilabdacsapat.

Az MTK vendégeként szállt vízbe az AQUA SE Nyíregyháza az országos utánpótlás-bajnokság gyermek korosztályában. A mérkőzés előtt egy győzelemmel és egy vereséggel álló nyíregyházi csapat a sátorállítási munkák után már a sóstói medencében tudott felkészülni a találkozóra.
Az első negyedben az AQUA két találatára még volt egy válasza az MTK-nak, de a második negyedben Spák Csanád vezényletével a nyíregyházi csapat átgázolt ellenfelén és a félidőben már 1–8 volt az állás a vendégek javára.
Remekül működött az AQUA szoros emberfogásos védekezése, amiből labdaszerzés után rendre le is tudott fordulni, bár a mérkőzés közepétől – az előző meccsekhez hasonlóan – ismét sok volt a kihagyott helyzet. A 10 gólos győzelem után a csapat a tabella 5. helyén várja az első hazai fordulót, melyet csütörtökön 13 órától a Békéscsaba ellen játszik a sóstói medencében.

Kántor Gábor edző: – Az előző héten sokat gyakoroltuk az emberelőnyös szituációkat, és elég jól is használtuk ki a fórokat. Kész úszóverseny volt az első negyed, de ma az úszásban is jobbak voltunk mint az MTK. A meccs tulajdonképpen eldőlt a félidőre, ezért lehetőséget tudtam adni azoknak is, akik eddig kevesebbet játszottak. Nem okozott csalódást a második sor sem.

MTK 1888–AQUA SE Nyíregyháza 6–16 (1–2, 0–6, 2–5, 3–3)
Gólszerzők: Pethe István 6, Molnár Kristóf 4, Spák Csanád 3, Cserpák Zalán, Kedves Iván, Lipták Milán