Moszkva, Nyíregyháza és New York. Boda Iza összeköti ezeket a városokat!
Moszkva, Nyíregyháza és New York. Boda Iza összeköti ezeket a városokat!

„Találkozzunk 2 percre!” című rovatunkban érdekes, ismert és elismert embereket, formációkat mutatunk be, valamennyien nyíregyházi kötődésűek!

„A tökéletes nem létezik, de mindig igyekszem!” – ezt mondja Boda Izabella. A 18 éves nyíregyházi lány már a világ megannyi színpadán bizonyított! Egyik mestere, felkészítője Dr. Bánhidiné Maróti Magdolna. Iza nemcsak a nyíregyházi Like Tehetségkutatóban tűnt fel az elmúlt években, hanem az X-faktorban és több nemzetközi énekversenyen is megmutatta erős-bájos hangját. Énekelt már többek között Litvániában, Olaszországban, Romániában és Szerbiában is.

Most újabb sikert ért el – erről mesélt nekem:

Pár nappal ezelőtt még Moszkvában voltam egy megmérettetésen. A táncosok és a hangszeres zenészek mellett az énekesek is megmutathatták tudásukat. Nekünk két kategóriát hirdettek. Volt a pop vocal és a world hit kategória. A pop vocalon Katona Klári - Játssz még című dalát énekeltem, míg a másikra egy igazi slágert választottam, a One night only-t. Mindkettőt megnyertem a saját korosztályomban! Magyarországról egyedül érkeztem erre a megmérettetésre – ez igazán nagy dolog számomra! A versenynek köszönhetően két meghívást kaptam Észtországba es Fehéroroszországba. És van még korábbról két meghívás is: New Yorkba és Máltára is várnak majd énekelni!

Az érdeklődő nyíregyháziak sem maradnak Iza nélkül sokáig. Többek között a Rockwise-t is erősíti hangjával a fiatal énekes. A formáció legközelebb a Városmajori Művelődési Házban játszik november 20-án!

 

Szerző: Rutkai