Most három ingyenes ebéddel próbálhatja ki a szociális étkezést
Hirdetés!

 

Hideg zuhanyként ért, amikor kinyitottam a hűtőt és az üres volt. Egész délelőtt ügyeket intéztem, 68 évesen pedig ez már elég feladat egy napra, így hazaérve csak egy jó ebédre vágytam, semmi másra. Ehhez képest kezdhettem a zöldségek darabolását, a burgonya pucolását, hogy minél hamarabb a gázra tehessem az ételt, hogy elkezdjen főni. Abban a hitben ringattam magam, hogy még 1-2 órát bőven kibírok, míg megfő az étel, de csalódnom kellett. Épp, hogy a gázra tudtam tenni a lábast, amikor azt éreztem, hogy a hideg kiráz, a lábaim összecsuklanak és már csak az ágyig eljutni is megrázó élmény volt. Ekkor valami megfordult bennem, rájöttem, hogy nincs már mindig erőm főzni. Nem vagyok már képes naponta órákat állni a konyhában, bármennyire is szeretek finomat enni.

– Mária, 68 éves (Nyíregyháza)

Most egy percre képzelje el, hogy akkor is finom ebéd várja otthon, ha egész délelőtt úton volt. Akkor is kétfogásos ebéd kerül az asztalra, ha Ön aznap gyengébben érezte magát és nem volt ereje ebédet varázsolni. Sőt, akkor is, ha ne adj Isten a gyengeség napokig kitart. A szociális étkezés ideális megoldás nyugdíjasok, tartósan betegek számára. Próbálja ki Ön is, vegye igénybe az új étkezőink számára felajánlott 3 ingyenes ebédet, amikor megrendeli első 10 ebédjét. 

Önnek csupán annyi a feladata, hogy az előre kiküldött étlapról kiválasztja a napokat, amelyeken rendelni szeretne, választ az ínycsiklandó menük közül, rugalmas kollégáink pedig naponta kiszállítják Önnek a kétfogásos ebédet. Nem számít, hogy csikorgó tél, vagy viharos szél, kollégáink akkor is lelkiismeretesen végzik a munkájukat, amikor a rossz időjárás miatt Ön nem tud eljutni a boltig. Nincs rendelési kötelezettsége, Ön dönti el, hogy hetente hányszor és milyen napokon kéri a kétfogásos, meleg ételt.

Hívását szakképzett kollégáink fogadják ingyenes hívható számunkon (06 80 900 368) akik segítenek a jogosultság megállapításában. Közösen megvizsgálják, hogy nyugdíjszerű jövedelme teszi-e Önt jogosulttá az államilag támogatott szociális étkezésre, esetleg tartós betegség van jelen, vagy rehabilitációs, illetve rokkantsági pénzellátásban részesül-e, stb. 

Hívja a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió ingyenesen hívható számát (06 80 900 368) vagy kattintson IDE és próbálja ki a szociális étkezést. Rendelje meg az első 10 ebédjét (500 Ft/menü + 150 Ft kiszállítási díj háztartásonként) és új étkezőként 3 ingyenes ebéddel ajándékozzuk meg.

Amennyiben személyesen keresne minket, a Nyíregyháza, Szarvas u. 38 szám alatt várjuk szeretettel.