Miss Winter Face Hungary – Felkészítés Nyíregyházán

Divatos sminkek és a frizurák készültek, profi fodrászok és sminkesek gondoskodtak arról, hogy a lányok a legszebb arcukat mutassák meg Nyíregyházán. A fő cél persze az, hogy a versenyzők a lehető legjobb formában léphessenek zsűri elé a Miss Winter Face Hungary budapesti döntőjén, ezért vesznek részt felkészítő táborban, amelynek idén a szabolcsi megyeszékhely ad otthont.

[video]

A 4. Miss Winter Face Hungary szépségversenyre az interneten jelentkezhettek a versenyzők, az online elődöntőn 180 lány közül választották ki azt a 30-at, akik részt vehettek a középdöntőn. 12 lány került ki győztesen, közülük választják majd meg Budapesten a szépségkirálynőt. Ehhez persze komoly felkészülésre van szükség.

AZ ÉLETMÓD IS FONTOS

A lányokra már a tábor első estéjén megmérettetés várt. Már akkor a zsűri elé álltak, hogy kiválasszák közülük az ONYX Casino szépét. A verseny zsűrijének egyik tagja Kustánczi Lia lemezlovas, playmate volt, aki azt mondja, női szemmel a szépség mellett a csinos alkatot és az egészséges életmódot is fontosnak tartja.

DÖNTŐ BUDAPESTEN

A nyíregyházi szépségverseny győztese Orgován Szilvia lett, aki már több szépségversenyen indult. Neki már rutinja van abban, mi szükséges ahhoz, hogy egy lány a zsűri előtt jól szerepeljen. A Miss Winter Face Hungary döntőjét február 21-én tartják meg Budapesten.