Mindössze egy játszmát veszítettek
Mindhárom meccsüket megnyerték a Sportcentrum ülőröplabdásai

Vácon rendezték az Ülőröplabda Magyar Bajnokság második fordulóját. Sérülések és betegségek tizedelték meg a Nyíregyházi Sportcentrum együttesét, így egy teljesen szokatlan összeállításban voltak kénytelenek pályára lépni. Ez sem vetette vissza a teljesítményüket, a Tatabányát, a Nagykanizsát és a Budapest csapatait is magabiztosan verték.


Nyíregyházi Sportcentrum – Tatabánya 3-1
Nyíregyházi Sportcentrum – Nagykanizsa 3-0
Nyíregyházi Sportcentrum – MTK Budapest 3-0 

Úszás

A BVSC Őszi Kupán szerepeltek a Nyíregyházi Sportcentrum úszónövendékei a hétvégén. A delfin és cápa korosztályú úszók mindkét korcsoportban elhozták a legsikeresebb versenyzőnek járó kupát, Barna Bianka és Barkóczi Roland személyében. A nyíregyháziak összesen 15 érmet szereztek, amivel az országos ranglista élmezőnyébe kerültek. 

Kosárlabda

A Nyíregyházi Sportcentrum kadett kosarasai kemény küzdelmet vívtak a  MAFC ellen vasárnap a Bencs tornatermében. A kiemelt bajnokság legfiatalabb csapataként szerepel a nyíregyházi együttes, így már az is nagyszerű eredmény, hogy ott lehetnek az ország legjobb 16 csapata között. A két együttes fej-fej mellett haladt végig a mérkőzés folyamán, az utolsó negyedben több szerencséje volt az ellenfélnek, így csekély különbséggel tudtak nyerni a vendégek.

Nyíregyházi Sportcentrum KA A – MAFC 65-72

BNM