Mesés délután – Bemutatkozik a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola valamennyi munkatársa nagyon fontosnak tartja azt, hogy a szülők betekintést nyerjenek az iskola életébe. Lényeges,  hogy a 2023/24 -es tanévben első osztályt kezdő gyermekek szülei is megismerkedhessenek az iskolával és az ott folyó munkával. Éppen ezért  nyílt napra, szülői fórumra és „Mesés délutánra" várja a nevelőtestület azokat a gyerekeket és szüleiket, akik érdeklődnek a kiváló akkreditált tehetségpontként működő iskola iránt.

 

A Bemben figyelmet fordítanak a pedagógusok a tehetséggondozásra, az angol nyelv emelt szintű oktatására, a lemaradók felzárkóztatására, de számtalan sportolási lehetőség is várja a gyerekeket. 2022. október 10-én, hétfőn 17 órától szeretettel várnak a szülői fórumra, minden olyan szülőt, akinek a gyermeke a 2023/24-es tanévben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.  Információkat kaphatnak a az érdeklődők a beiskolázással, az iskola kínálatával, életével kapcsolatosan és egy kötetlen beszélgetésre is sor kerül az iskola vezetőségének és a leendő elsős tanító néniknek a  részvételével.

2022. október 11-én  kedden 8-12 óra  között nyílt tanítási napra várják a gyerekeket és a szülőket. A délelőtt során vendégeink bepillanthatnak az intézményben zajló munkába, tapasztalatokat benyomásokat szerezhetnek, beszélgethetnek azokkal a pedagógusokkal, akik az új tanévben elsős osztályt kapnak.

2022. október 14-én, pénteken, egy Mesés délután keretében bemutatkozik az iskola. A játékos, izgalmas próbákat teljesítve egy élményekkel teli délutánt tölthetnek el a gyerekek, ahol a feladatokat teljesítő kis hősöket, az ugrálóvár is várja majd. Az intézményben már hagyomány, hogy minden tanévben játékos foglalkozásokat szervez a nagycsoportos óvodás gyerekeknek. A foglalkozások időpontjai az iskola honlapján megtekinthetőek.