Mentha Project - Együtt zenél többek között az orvos, az autószerelő és a vívó szakedző
Együtt zenél többek között az orvos, az autószerelő és a vívó szakedző

„Találkozzunk 2 percre!” című rovatunkban érdekes, ismert és elismert embereket, formációkat mutatunk be, valamennyien nyíregyházi kötődésűek!”

 

Zeneszerető barátok formációjaként alakult a Mentha Project mintegy 4 évvel ezelőtt. A régmúlt idők nagy pop és rock slágereit, valamint napjaink kedvelt muzsikáit is megszólaltatják. Nem fel-, hanem inkább átdolgozás formájában! Rendes Sándor gitárossal beszélgettem:

Az élet megannyi területéről jöttünk, barátok vagyunk. A zene, a közös muzsikálás pedig még jobban összekovácsolt minket! A zenekartagok között van többek között orvos, autószerelő, vívó szakedző, vállalkozó.

A Mentha Project olyan zenét játszik, amiket a tagok szeretnek. Ám nem öncélú a zenélés, hiszen ennél a formációnál is az az elsődleges, hogy a közönség jól érezze magát, bulizzon egy jót! Amy Winehouse, Charlie és Gáspár Laci dalok is felcsendülnek egy-egy koncerten.

Büszkék vagyunk arra, hogy a beskatulyázás nem ért minket utol. Sőt! Az elmúlt években számos stílusú rendezvényen zenéltünk város- és országszerte. Adtuk a talpalávalót bálokon, nyíregyházi rendezvényeken, akár például a Sóstó SerFeszten, a VIDOR Fesztiválon, de a kis klubkoncertek meghitt hangulatát is szeretjük.

A Mentha Project ingyenes koncertet ad május 4-én délután a Szabadság téren. Egy jótékonysági rendezvényen zenélnek majd!

 

 

Szerző: Rutkai